Maderoterapija

Maderoterapija je tehnika masaže, odnosno primena drveta u terapijske i estetske svrhe. Zasniva se na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži.

Najveća prednost je primena madero elemenata koji su specijalno oblikovani i dubinski deluju na mišićni sistem i potkožne slojeve kože čime doprinose izuzetnom delovanju protiv celulita, bora, stresa.

Bodyshape Madero

Najbolja prirodna metoda za oblikovanje tela i uklanjanje celulita.

Madero elementi nam omogućavaju intenzivniji pritisak na celulit i uklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima.

Primenjujući ove elemente na mišiće, masne naslage i celulit stimulišemo limfni sistem tela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina podstiče metabolizam na sagorevanje masti. Takođe, razbijaju se džepovi upornog celulita, smanjuju se nabubrenja na koži i omogućava se ravnjanje “pomorandžine kore”.

Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra. Zbog toga terapija je posebno efektivna za:

Beauty Madero

Primenjujući Maderoterapiju lica dobijamo zapravo zdravu kožu lica. Najbolja prirodna antiage metoda.

Terapija je neinvazivna metoda gde se tretiraju bore, lice postaje svetlije i oslobađa se toksina.

Maderoterapija lica je savršen izbor za one koji žele da se oslobode od stresa. Opuštajuća masaža sa iznenađujućim rezultatima u prevenciji starenja.

Koristeći drvene elemente dopiremo dubinski, čime postižemo remodeliranje lica, kao i aktiviranje fibroblasta koji će proizvesti više kolagenskih i elastičnih vlakana.

Određenim pokretima utičemo na mišićno tkivo, cirkulatorni i limfni sistem čime se povećava snabdevanje hranljivim materijama i kiseonika u ćelijama.

Wellness Madero

Madero Wellness ima izuzetne efekte pri otklanjanju stresa u leđnom, ramenom i vratnom delu tela.

Dubinskim delovanjem ubrzavamo oporavak mišića i smanjujemo bol u svakom delu leđa.

Tretman koji predstavlja lekovitu demonstraciju moći drvenih elemenata, koja vam za samo nekoliko tretmana može obezbediti čitav niz zdravstvenih blagodeti.

Tretman koji predstavlja lekovitu demonstraciju moći drvenih elemenata, koja vam za samo nekoliko tretmana može obezbediti čitav niz zdravstvenih blagodeti.

Feet Madero

Maderoterapija stopala stimuliše nervne završetke i dubinski deluje na revitalizaciju celog organizma. Oslobađa čitavo telo od nakupljenog stresa i toksina razgradnjom kiselina koje se akumuliraju.

Specifična tehnika koja daje neverovatan osećaj lakoće u stopalima, nogama, pa i celog tela.

Tehnika ovakve masaže podrazumeva serije pokreta koji se ponavljaju koristeći 7 različitih drvenih madero elemenata. Primenjujući ove elemente na mišiće i nervne završetke stimulišemo kompletno telo i organizam i time:

Detox Madero

Primenjujući ove elemente na mišiće, masne naslage i celulit stimulišemo limfni sistem tela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina.

Glavni benefit korišćenja specijalno oblikovanih drvenih vakuum elemenata je formiranje vakuuma koji utiče na dublje slojeve tkiva čime se utiče na otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode.

Stimulacija detox masažom pomaže u rastvaranju i uklanjanju nakupljanja toksina u tkivu.

Primenjujući Madero Detox tehniku: