Bodyshape Kurs

maderoterapija srbija

Najbolja prirodna metoda za oblikovanje tela i uklanjanje celulita.

Madero elementi nam omogućavaju intenzivniji pritisak na celulit i uklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima.

Primenjujući ove elemente na mišiće, masne naslage i celulit stimulišemo limfni sistem tela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina podstiče metabolizam na sagorevanje masti. Takođe, razbijaju se džepovi upornog celulita, smanjuju se nabubrenja na koži i omogućava se ravnjanje “pomorandžine kore”.

Пусти видео запис

Bodyshape Tehnika

Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra. Zbog toga terapija je posebno efektivna za:

Opis Kursa

Maderoterapija Srbija

Naučite kako da madero elementima oblikujete telo i rešite celulit prirodnim putem.

Obuka podrazumeva individualan rad na modelu i učenje teorije o izabranoj oblasti.

Saznaćete koji se prednosti i benefiti Madero terapije kao što su: pokretanje limfnog sistema, izbacivanje toksina i viška tečnosti iz organizma, rešavanje problema celulita, podmlađivanje kože, oblikovanje tela, itd.

Takođe, učimo vas nešto veoma važno iz Madero terapije, a to je kako da masažu odradite kvalitetno, a sa najmanje utroška vaše energije i vaših ruku.

Teorija & Praksa

Na obuci se detaljno prolazi rad sa svakim madero elementom i kroz teoriju i kroz praksu.

Uči se primena na celo telo, pojedinačno po regijama.

Teme kursa

Benefiti kursa

Ukoliko naučite kako da pravilno upotrebite madero element i maksimalno iskoristite njegov oblik, dolazite do najboljih rezultata kod klijenta.
Koristeći madero elemente pri masaži, terapeutu se maksimalno oslobađa pritisak sa zglobova ruku i prstiju, a da se pri tom postiže 3 puta dublji pritisak na tkivo.
Madero Instruktori, da bi mogli da podučavaju buduće polaznike, morali su proći određen period rada sa klijentima gde su stekli iskustvo i znanje, a nakon toga i polaganje za Instruktora gde se na ispitu polaže način prenošenja svog znanja po standardima Evropske Madero Asocijacije. Budite sigurni da ćete sa obuke izaći sa kompletnim znanjem o primeni Madero terapije iz oblasti koju ste izabrali.

Kome je namenjena obuka i trajanje?

Na Madero Bodyshape obuku mogu se prijaviti svi koji žele naučiti novu tehniku masaže oblikovanja tela i uklanjanja celulita.

Svako ko želi u svoju ponudu da uključi Madero terapiju obogatiće je tehnikom koja daje izuzetne rezultate, koja je primamljiva klijentu i s kojom će klijent iz salona izlaziti zadovoljan.

Prethodno iskustvo nije potrebno, tako da se na obuku mogu prijaviti svi koji imaju želju da promene trenutno zanimanje i započnu potpuno novi biznis u svetu kozmetike. Od Madero Instruktora dobijaju produženu obuku kako bi dobili svo potrebno praktično i teorijsko znanje.

Ono što Instruktore Madero Akademije izdvaja od ostalih je naša posvećenost svakom polazniku tokom trajanja obuke, a i nakon obuke sve dok polaznik ne bude potpuno spreman da započne samostalan rad sa klijentima.

Obuka traje 3 dana rada sa Instruktorom na modelu, a nakon toga polaznika Instruktor prati ukoliko ima bilo kakvih nejasnoća i dodatnih pitanja sve do polaganja za sertifikat Madero terapeuta.

Šta se dobija?

Profesionalan set od 11 madero elemenata anatomski prilagođenih svakom delu telu gde se uči kako se pravilno i bez neželjenih efekata primenjuju. Samo se uz pravilno korišćenje mogu postići sjajni rezultati. Madero elementi sertifikovani su od strane Evropske Madero Asocijacije jer svojim oblikom, načinom izrade i finalne obrade zadovoljavaju efikasnost, dugotrajnost i sigurnost primene na koži klijenta.

Stručna literatura – kompletan teorijski i praktičan deo

Sertifikat o prisustvovanju obuci – svaki polaznik dobija sertifikat da je prisustvovao Madero Bodyshape obuci

Sertifikat i polaganje

Nakon završene obuke dobijate instrukcije za dalje korake u vezi polaganja za Madero terapeuta. Tvoj Instruktor prati i savetuje vas sve vreme vežbanja da bi nakon polaganja i sticanja zvanja Madero Terapeut bila spremna da ostvaruješ odlične rezultate sa svojim klijentima.

Prijava na kurs