Feet Kurs

maderoterapija srbija

Maderoterapija stopala stimuliše nervne završetke i dubinski deluje na revitalizaciju celog organizma. Oslobađa čitavo telo od nakupljenog stresa i toksina razgradnjom kiselina koje se akumuliraju.

Specifična tehnika koja daje neverovatan osećaj lakoće u stopalima, nogama, pa i celog tela.

Tehnika ovakve masaže podrazumeva serije pokreta koji se ponavljaju koristeći 7 različitih drvenih madero elemenata. 

Feet Tehnika

Primenjujući ove elemente na mišiće i nervne završetke stimulišemo kompletno telo i organizam i time:

Opis Kursa

Maderoterapija Srbija

Jedinstven koncept masaže stopala

Najnovija tehnika Maderoterapije koju su u potpunosti osmislili osnivači EMA učimo kako da na pravilan način podstaknemo ceo organizam na dubinsku revitalizaciju koristeći madero elemente anatomski prilagođene stopalu. Aktiviranjem refleksnih tačaka na stopalu podstičemo organizam na regeneraciju i dovodimo stanje duha i tela u balans.

Specifična tehnika koja daje neverovatan osećaj lakoće u stopalima, nogama, pa i celog tela.

Takođe, učimo vas nešto veoma važno iz Madero terapije, a to je kako da masažu odradite kvalitetno, a sa najmanje utroška vaše energije i vaših ruku.

Teorija & Praksa

Na obuci se detaljno prolazi rad sa svakim madero elementom i kroz teoriju i kroz praksu.

Uči se primena na celo stopalo, pojedinačno po regijama.

Teme kursa

Benefiti kursa

Ukoliko naučite kako da pravilno upotrebite madero element i maksimalno iskoristite njegov oblik, dolazite do najboljih rezultata kod klijenta.
Koristeći madero elemente pri masaži, terapeutu se maksimalno oslobađa pritisak sa zglobova ruku i prstiju, a da se pri tom postiže 3 puta dublji pritisak na tkivo.
Madero Instruktori, da bi mogli da podučavaju buduće polaznike, morali su proći određen period rada sa klijentima gde su stekli iskustvo i znanje, a nakon toga i polaganje za Instruktora gde se na ispitu polaže način prenošenja svog znanja po standardima Evropske Madero Asocijacije. Budite sigurni da ćete sa obuke izaći sa kompletnim znanjem o primeni Madero terapije iz oblasti koju ste izabrali.

Kome je namenjena obuka i trajanje?

Na Madero Feet obuku mogu se prijaviti svi koji žele naučiti novu tehniku dubinske masaže stopala.

Svako ko želi u svoju ponudu da uključi Madero terapiju obogatiće je tehnikom koja daje izuzetne rezultate, koja je primamljiva klijentu i s kojom će klijent iz salona izlaziti zadovoljan.

Prethodno iskustvo nije potrebno, tako da se na obuku mogu prijaviti svi koji imaju želju da promene trenutno zanimanje i započnu potpuno novi biznis u svetu kozmetike. Od Madero Instruktora dobijaju produženu obuku kako bi dobili svo potrebno praktično i teorijsko znanje.

Ono što Instruktore Madero Akademije izdvaja od ostalih je naša posvećenost svakom polazniku tokom trajanja obuke, a i nakon obuke sve dok polaznik ne bude potpuno spreman da započne samostalan rad sa klijentima.

Obuka traje 2 dana rada sa Instruktorom na modelu, a nakon toga polaznika Instruktor prati ukoliko ima bilo kakvih nejasnoća i dodatnih pitanja sve do polaganja za sertifikat Madero terapeuta.

Šta se dobija?

Profesionalan set od 7 madero elemenata anatomski prilagođenih svakom delu telu gde se uči kako se pravilno i bez neželjenih efekata primenjuju. Samo se uz pravilno korišćenje mogu postići sjajni rezultati.

Madero elementi sertifikovani su od strane Evropske Madero Asocijacije jer svojim oblikom, načinom izrade i finalne obrade zadovoljavaju efikasnost, dugotrajnost i sigurnost primene na koži klijenta.

Stručna literatura – kompletan teorijski i praktičan deo

Sertifikat o prisustvovanju obuci – svaki polaznik dobija sertifikat da je prisustvovao Madero Feet obuci

Sertifikat i polaganje

Nakon završene obuke dobijate instrukcije za dalje korake u vezi polaganja za Madero terapeuta. Tvoj Instruktor prati i savetuje vas sve vreme vežbanja da bi nakon polaganja i sticanja zvanja Madero Terapeut bila spremna da ostvaruješ odlične rezultate sa svojim klijentima.

Prijava na kurs