Wellness Kurs

maderoterapija srbija

Madero Wellness ima izuzetne efekte pri otklanjanju stresa u leđnom, ramenom i vratnom delu tela.

Dubinskim delovanjem ubrzavamo oporavak mišića i smanjujemo bol u svakom delu leđa.

Tretman koji predstavlja lekovitu demonstraciju moći drvenih elemenata, koja vam za samo nekoliko tretmana može obezbediti čitav niz zdravstvenih blagodeti.

Пусти видео запис

Wellness Tehnika

Tretman koji predstavlja lekovitu demonstraciju moći drvenih elemenata, koja vam za samo nekoliko tretmana može obezbediti čitav niz zdravstvenih blagodeti.

Opis Kursa

Maderoterapija Srbija

Dubinska masaža leđa

Patentiran metod masaže leđa koji korišćenjem specijalno prilagođenih madero elemenata olakšava masažu terapeutu, a klijentu daje izvanredan osećaj relaksiranosti.

Obuka podrazumeva učenje bezbedne primene madero elemenata za leđa, teoriju o anatomiji leđa, higijeni i održavanju elemenata.

Teorija & Praksa

Na obuci se detaljno prolazi rad sa svakim madero elementom i kroz teoriju i kroz praksu.

Uči se primena na cela leđa, pojedinačno po regijama.

Teme kursa

Benefiti kursa

Ukoliko naučite kako da pravilno upotrebite madero element i maksimalno iskoristite njegov oblik, dolazite do najboljih rezultata kod klijenta.
Koristeći madero elemente pri masaži, terapeutu se maksimalno oslobađa pritisak sa zglobova ruku i prstiju, a da se pri tom postiže 3 puta dublji pritisak na tkivo.
Madero Instruktori, da bi mogli da podučavaju buduće polaznike, morali su proći određen period rada sa klijentima gde su stekli iskustvo i znanje, a nakon toga i polaganje za Instruktora gde se na ispitu polaže način prenošenja svog znanja po standardima Evropske Madero Asocijacije. Budite sigurni da ćete sa obuke izaći sa kompletnim znanjem o primeni Madero terapije iz oblasti koju ste izabrali.

Kome je namenjena obuka i trajanje?

Na Madero Wellness obuku mogu se prijaviti svi koji žele naučiti novu tehniku dubinske i terapeutske masaže leđa.

Svako ko želi u svoju ponudu da uključi Madero terapiju obogatiće je tehnikom koja daje izuzetne rezultate, koja je primamljiva klijentu i s kojom će klijent iz salona izlaziti zadovoljan. 

Prethodno iskustvo nije potrebno, tako da se na obuku mogu prijaviti svi koji imaju želju da promene trenutno zanimanje i započnu potpuno novi biznis u svetu kozmetike. Od Madero Instruktora dobijaju produženu obuku kako bi dobili svo potrebno praktično i teorijsko znanje.

Ono što Instruktore Madero Akademije izdvaja od ostalih je naša posvećenost svakom polazniku tokom trajanja obuke, a i nakon obuke sve dok polaznik ne bude potpuno spreman da započne samostalan rad sa klijentima.

Obuka traje 2 dana rada sa Instruktorom na modelu, a nakon toga polaznika Instruktor prati ukoliko ima bilo kakvih nejasnoća i dodatnih pitanja sve do polaganja za sertifikat Madero terapeuta.

Šta se dobija?

Profesionalan set od 7 madero elemenata anatomski prilagođenih svakom delu leđa gde se uči kako se pravilno i bez neželjenih efekata primenjuju. Samo se uz pravilno korišćenje mogu postići sjajni rezultati.

Madero elementi sertifikovani su od strane Evropske Madero Asocijacije jer svojim oblikom, načinom izrade i finalne obrade zadovoljavaju efikasnost, dugotrajnost i sigurnost primene na koži klijenta.

Stručna literatura – kompletan teorijski i praktičan deo

Sertifikat o prisustvovanju obuci – svaki polaznik dobija sertifikat da je prisustvovao Madero Wellness obuci

Sertifikat i polaganje

Nakon završene obuke dobijate instrukcije za dalje korake u vezi polaganja za Madero terapeuta. Tvoj Instruktor prati i savetuje vas sve vreme vežbanja da bi nakon polaganja i sticanja zvanja Madero Terapeut bila spremna da ostvaruješ odlične rezultate sa svojim klijentima.

Prijava na kurs