Madero Akademija Srbija

Madero Akademija Srbija članica je Evropske Madero Asocijacije od njenog osnivanja.

Školovanje u Madero Akademiji Srbija odvija se po standardima i principima koje propisuje EMA.

Polaznik prolazeći kroz EMA sistem edukacija se formira u Madero eksperta.

Učenje na Madero Akademiji podrazumeva teorijski i praktični deo iz izabrane oblasti Madero terapije – Bodyshape, Beauty, Wellness, Feet, Detox

Akreditovana od strane R. Srbije

Akreditovana od strane države SrbijeMaderoterapija centar javno je priznat organizator obuka i nosilac je licence (611-00-01159/2018-03) za pružanje edukacija iz oblasti Madero terapije od strane Ministarstva prosvete države Srbije

Po završetku školovanja stičete Uverenje koje Vam pruža mogućnost kako da radite u salonu tako i da otvorite sopstveni salon. Ovakva vrsta školovanja preporučuje se svima koji žele da imaju državno priznat sertifikat, da se usavršavaju, kao i onima koji se nisu školovali za kozmetičara, terapeuta ili masera, ali bi želeli da se prekvalifikuju.

Akreditovana od strane EMA

Akreditovana od strane EMA – Madero Akademija deo je Evropske Madero Asocijacije koja pruža stručne, profesionalne i standardizovane obuke. Svaki polaznik koji uspešno završi obuku po propisima i standardima EMA postaje licencirani Madero terapeut.

EMA kroz licencu pruža brojne benefite za svakog madero terapeuta, kako za lični razvoj i usavršavanje samog madero terapeuta, tako i za njegov posao i karijeru.

Teme i oblasti:

Zašto upisati Madero Akademiju Srbija?

Benefiti školovanja u
Madero akademiji Srbija

Profesionalnost

Školovani terapeuti, odobren i akreditovan program

Iskustvo

Dugogodišnje korišćenje Madero elemenata i primenu Madero terapije prenosimo na naše polaznike u potpunosti čime se stiče sigurnost u radu

Individualnost

Potpuno smo posvećeni svakom našem polazniku. Pristup svakom od polaznika baziran je na njegovom prethodnom iskustvu i znanju

Elementi

Našim polaznicima uz završenu obuku dajemo najkvalitetnije madero elemente na tržištu koji su ručno rađeni po našim nacrtima sa kojima dobijamo najbolje rezultate.

Instruktori

Ivan Mitrović

Grand Master Instructor / Expert Therapist

Viši fizioterapeut, osnivač Madero centra i EMA. Pionir je u pokretanju i razvoju svih koncepta Madero terapije u Srbiji i na Balkanu. 

Svoj najveći doprinos dao je u formiranju jedinstvenog i patentiranog Madero Wellness koncepta. 

Glavni je instruktor i predstavnik Madero terapije na kongresima, seminarima i sajmovima širom Evrope.

Marija Mitrović

Grand Master Instructor / Expert Therapist

Kozmetičar & Ekonomista, osnivač Madero centra i EMA. Pored predanog rada na razvoju i usavršavanju svih tehnika Madero terapije, poseban doprinos dala je formiranju Madero Beauty i Madero Feet koncepta. 

Od samog početka radi kao Madero terapeut u Lotos beauty centru i kao Instruktor u Madero akademiji. Predana je razvoju i lansiranju novih proizvoda Madero terapije.

Prijavi se