Detox Kurs

maderoterapija srbija

Madero Detox koncept koristi elemente u obliku čaše koje stvaraju kružni kožni nabor u kom se povećava rastegljivost vezivnog tkiva i dolazi do širenja kapilara. Na ovaj način razbijaju se deformisane ćelije vezivnog tkiva, masne naslage se izvlače na površinu, poboljšava se cirkulacija i dolazi do razgradnje masnih naslaga – lipoliza.

Vakuum usisava deo kože pod čašicom i izvlači one dublje slojeve masnoće i celulita na površinu kože.

Detox Tehnika

Za razliku od drugih madero elemenata sa kojima se vrši intenzivan pritisak na ćelije celulita, vakuum čaše sukcijom postižu „odlepljivanje“ tkiva, stvarajući dubinsku masažu od unutrašnjosti ka spoljašnosti.

Opis Kursa

Maderoterapija Srbija

Naučite kako da madero vakuum elementima postignete dubinsku lipolizu na prirodan način.

Poseban deo obuke usmeren je na pravilno izvođenje pokreta, a da se ne izazovu modrice i povrede kože.

Obuka podrazumeva individualan rad na modelu i učenje teorije o izabranoj oblasti.

Saznaćete koji se prednosti i benefiti Madero terapije kao što su: pokretnje limfnog sistema, izbacivanje toksina i viška tečnosti iz organizma, rešavanje problema celulita, podmlađivanje kože, oblikovanje tela itd.

Takođe, učimo vas nešto veoma važno iz Madero terapije, a to je kako da masažu odradite kvalitetno, a sa najmanje utroška vaše energije i vaših ruku.

Teorija & Praksa

Na obuci se detaljno prolazi rad sa svakim madero elementom i kroz teoriju i kroz praksu.

Uči se primena na celo telo, pojedinačno po regijama.

Teme kursa

Benefiti kursa

Ukoliko naučite kako da pravilno upotrebite madero element i maksimalno iskoristite njegov oblik, dolazite do najboljih rezultata kod klijenta.
Koristeći madero elemente pri masaži, terapeutu se maksimalno oslobađa pritisak sa zglobova ruku i prstiju, a da se pri tom postiže 3 puta dublji pritisak na tkivo.
Madero Instruktori, da bi mogli da podučavaju buduće polaznike, morali su proći određen period rada sa klijentima gde su stekli iskustvo i znanje, a nakon toga i polaganje za Instruktora gde se na ispitu polaže način prenošenja svog znanja po standardima Evropske Madero Asocijacije. Budite sigurni da ćete sa obuke izaći sa kompletnim znanjem o primeni Madero terapije iz oblasti koju ste izabrali.

Kome je namenjena obuka i trajanje?

Na Madero Detox obuku mogu se prijaviti svi koji žele naučiti novu tehniku masaže pokretanja limfnog sistema i izbacivanja toksina.

Svako ko želi u svoju ponudu da uključi Madero terapiju obogatiće je tehnikom koja daje izuzetne rezultate, koja je primamljiva klijentu i s kojom će klijent iz salona izlaziti zadovoljan.

Prethodno iskustvo nije potrebno, tako da se na obuku mogu prijaviti svi koji imaju želju da promene trenutno zanimanje i započnu potpuno novi biznis u svetu kozmetike. Od Madero Instruktora dobijaju produženu obuku kako bi dobili svo potrebno praktično i teorijsko znanje.

Ono što Instruktore Madero Akademije izdvaja od ostalih je naša posvećenost svakom polazniku tokom trajanja obuke, a i nakon obuke sve dok polaznik ne bude potpuno spreman da započne samostalan rad sa klijentima.

 

Obuka traje 2 dana rada sa Instruktorom na modelu, a nakon toga polaznika Instruktor prati ukoliko ima bilo kakvih nejasnoća i dodatnih pitanja sve do polaganja za sertifikat Madero terapeuta.

Šta se dobija?

Profesionalan set od 5 madero vakuum elemenata anatomski prilagođenih svakom delu telu gde se uči kako se pravilno i bez neželjenih efekata primenjuju. Samo se uz pravilno korišćenje mogu postići sjajni rezultati. Madero elementi sertifikovani su od strane Evropske Madero Asocijacije jer svojim oblikom, načinom izrade i finalne obrade zadovoljavaju efikasnost, dugotrajnost i sigurnost primene na koži klijenta.

Stručna literatura – kompletan teorijski i praktičan deo

Sertifikat o prisustvovanju obuci – svaki polaznik dobija sertifikat da je prisustvovao Madero Detox obuci

Sertifikat i polaganje

Nakon završene obuke dobijate instrukcije za dalje korake u vezi polaganja za Madero terapeuta. Tvoj Instruktor prati i savetuje vas sve vreme vežbanja da bi nakon polaganja i sticanja zvanja Madero Terapeut bila spremna da ostvaruješ odlične rezultate sa svojim klijentima.

Prijava na kurs