Beauty Kurs

maderoterapija srbija

Primenjujući Maderoterapiju lica dobijamo zapravo zdravu kožu lica. Najbolja prirodna antiage metoda.

Terapija je neinvazivna metoda gde se tretiraju bore, lice postaje svetlije i oslobađa se toksina.

Maderoterapija lica je savršen izbor za one koji žele da se oslobode od stresa. Opuštajuća masaža sa iznenađujućim rezultatima u prevenciji starenja.

Пусти видео запис

Beauty Tehnika

Koristeći drvene elemente dopiremo dubinski, čime postižemo remodeliranje lica, kao i aktiviranje fibroblasta koji će proizvesti više kolagenskih i elastičnih vlakana. Određenim pokretima utičemo na mišićno tkivo, cirkulatorni i limfni sistem čime se povećava snabdevanje hranljivim materijama i kiseonika u ćelijama.

Opis Kursa

Maderoterapija Srbija

Antiage terapija bez skalpela

Napravite sjajan rezultat i vidljivu promenu posle samo 1 tretmana.

Uz profesionalan set od 7 madero elemenata i njihovu pravilnu primenu, naučićete da napravite Lift & Glow efekat.

Obuka podrazumeva individualan rad na modelu i učenje teorije o izabranoj oblasti, gde Vas učimo sve od procesa starenja, anatomije kože do higijene i održavanja elementa.

Teorija & Praksa

Na obuci se detaljno prolazi rad sa svakim madero elementom i kroz teoriju i kroz praksu.

Uči se primena na celo lice, pojedinačno po regijama.

Teme kursa

Benefiti kursa

Ukoliko naučite kako da pravilno upotrebite madero element i maksimalno iskoristite njegov oblik, dolazite do najboljih rezultata kod klijenta.
Koristeći madero elemente pri masaži, terapeutu se maksimalno oslobađa pritisak sa zglobova ruku i prstiju, a da se pri tom postiže 3 puta dublji pritisak na tkivo.
Madero Instruktori, da bi mogli da podučavaju buduće polaznike, morali su proći određen period rada sa klijentima gde su stekli iskustvo i znanje, a nakon toga i polaganje za Instruktora gde se na ispitu polaže način prenošenja svog znanja po standardima Evropske Madero Asocijacije. Budite sigurni da ćete sa obuke izaći sa kompletnim znanjem o primeni Madero terapije iz oblasti koju ste izabrali.

Kome je namenjena obuka i trajanje?

Na Madero Beauty obuku mogu se prijaviti svi koji žele naučiti novu tehniku Lift & Glow masaže lica.

Svako ko želi u svoju ponudu da uključi Madero terapiju obogatiće je tehnikom koja daje izuzetne rezultate, koja je primamljiva klijentu i s kojom će klijent iz salona izlaziti zadovoljan.

Prethodno iskustvo nije potrebno, tako da se na obuku mogu prijaviti svi koji imaju želju da promene trenutno zanimanje i započnu potpuno novi biznis u svetu kozmetike. Od Madero Instruktora dobijaju produženu obuku kako bi dobili svo potrebno praktično i teorijsko znanje.

Ono što Instruktore Madero Akademije izdvaja od ostalih je naša posvećenost svakom polazniku tokom trajanja obuke, a i nakon obuke sve dok polaznik ne bude potpuno spreman da započne samostalan rad sa klijentima.

Obuka traje 2 dana rada sa Instruktorom na modelu, a nakon toga polaznika Instruktor prati ukoliko ima bilo kakvih nejasnoća i dodatnih pitanja sve do polaganja za sertifikat Madero terapeuta.

Šta se dobija?

Profesionalan set od 7 madero elemenata anatomski prilagođenih svakom delu lica gde se uči kako se pravilno i bez neželjenih efekata primenjuju. Samo se uz pravilno korišćenje mogu postići sjajni rezultati.

Madero elementi sertifikovani su od strane Evropske Madero Asocijacije jer svojim oblikom, načinom izrade i finalne obrade zadovoljavaju efikasnost, dugotrajnost i sigurnost primene na koži klijenta.

Stručna literatura – kompletan teorijski i praktičan deo

Sertifikat o prisustvovanju obuci – svaki polaznik dobija sertifikat da je prisustvovao Madero Beauty obuci

Sertifikat i polaganje

Nakon završene obuke dobijate instrukcije za dalje korake u vezi polaganja za Madero terapeuta. Tvoj Instruktor prati i savetuje vas sve vreme vežbanja da bi nakon polaganja i sticanja zvanja Madero Terapeut bila spremna da ostvaruješ odlične rezultate sa svojim klijentima.

Prijava na kurs